Du kan i inntil 30 dager etter installering prøve e-Lector gratis. Du vil da få opp en melding om at det er en Prøv og kjøp versjon. Når prøvetiden går ut vil du få tilbud om å kjøpe programmet. Ved å legge inn leid lisens så blir tidsbegrensningen borte. Du trenger IKKE å registrere deg på noen som helst måte for å prøve e-Lector. Det installeres IKKE noen som helst søppelprogramvare, kun e-Lector.

Hvis du allerede har lisens på e-Lector så vil denne versjonen oppgradere den du har. Man trenger ikke å avinstallere e-Lector for å installere på nytt, eller oppgradere.

Du kan fritt bruke denne Prøv og kjøp versjonen, og du kan også gi den til dine venner. Det er IKKE tillatt å selge e-Lector uten skriftlig godkjennelse fra e-Lector Norway.

e-Lector fullversjon

e-Lector fullversjon er den du skal laste ned i undervisningssammenheng. e-Lector Basic skal lastes ned kun dersom du har fått den fra hjelpemiddelsentralen eller er et firma,

Komplett pakke 13.2.2
Dette er den du skal laste ned og installere dersom du ikke har e-Lector fra før eller eller du må re-installere

e-Lector fullversjon inkludert Talsmann talesyntese, Språkpakke 2.0 og eTaleboka 2.0.
Filstørrelse 750 MB

Oppdatering til versjon 13.2.2
(Kun dersom du har e-Lector fra før)

Fungerer som oppgradering dersom du allerede har e-Lector. Brukes også for å oppdatere en serverinnstallasjon. Du trenger ikke å avinstallere e-Lector først.
(Uten Talsmann talesyntese, Språkpakke 2.0 og eTaleboka fordi de ble installert med komplett pakke)
Filstørrelse: 22 MB

Språkpakke 2.0.1 til e-Lector

Ny og oppdatert språkpakke med bedre talesynteser til e-Lector. Hulda/Telenor Talsmann (Norsk-Bokmål), engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, portugisisk, polsk og russisk. Denne følger også med i Komplett pakke 13.1 og høyere. Vil fungere med alle versjoner av e-Lector. Kan lastes ned separat dersom man har e-Lector fra før med gammel språkpakke. Vil også fungere med e-Lector Basic. Dersom man har Hulda talesyntese er denne allerede installert.
Filstørrelse: 100 MB

Revisjonshistorikk e-Lector fullversjon

Etter installasjon kan du velge om du vil bruke Bokmål, Nynorsk eller Engelske programtekster.

Hvis du ikke finner igjen programmet etter at du har lastet det ned, så ligger den antageligvis på Skrivebordet i Windows.

e-Lector Basic

Kun tilgjengelig for privatpersoner/firma (som har kjøpt den privat/firma, og ikke fått den fra sin skole) og gjennom Hjelpemiddelsentralen. Dersom du har fått lisensen fra Hjelpemiddelsentralen er det e-Lector Basic du skal laste ned. Dersom du har fått lisesen fra din skole er det e-Lector fullversjon du skal laste ned.

e-Lector Basic 2.x

Komplett pakke med Talsmann talesyntese og eTaleboka 2.0. (07.10.2013)
Filstørrelse 660 MB